Loader

Love eggs

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1φλ.σπανάκι χοντροκομμένο
2κρεμμυδάκια φρέσκα
2αυγά
80γρ.ροκφόρ
Λάδι
Αλατοπίπερο
4κ.σ.κρέμα γάλακτος
1κ.σ.θυμάρι και μαιντανό ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε το σπανάκι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στη φωτιά 3-4 λεπτά. Μεταφέρουμε το μείγμα σπανακιού σε 2 μικρά σουφλεδάκια και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και τον μαιντανό. Μοιράζουμε πάνω στο σπανάκι το ροκφόρ και σπάμε 1 αυγό σε κάθε σουφλεδάκι. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε ζεστά με φρυγανισμένο ψωμάκι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *