Loader

Μοσχαρίσια φιλετάκια σάντουιτς με λαχανικά και χαλούμι

2016-03-15
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

16/3/16

Μοσχαρίσια φιλετάκια σάντουιτς με λαχανικά και χαλούμι σερβίρουμε σήμερα και θα γίνουν ανάρπαστα. Επέλεξα ψωμοπιτούλες που μπορούμε να τις ανοίξουμε στο κέντρο και να τις γεμίσουμε με το λαχταριστό περιεχόμενο που θα ετοιμάσουμε. Χορταστικό, υγιεινό και κυρίως καθόλου χρονοβόρο.

skstsn (3) skstsn (4)

Συστατικά

  • 2 πίτες-ψωμάκια για σάντουιτς
  • 2 φιλετάκια μοσχαρίσια (180gr. Το καθένα)
  • 1 πράσινη πιπεριά χοντροκομμένη
  • 1 φλιτζάνια μανιτάρια κομμένα σε χοντρές φέτες
  • 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 100gr. Χαλούμι κομμένο σε 2 φέτες
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κουταλιά της σούπας balsamico
  • Ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ½ κουταλιά του γλυκού λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι να γυαλίσει. Προσθέτουμε την πιπεριά και τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνουμε.

Βήμα 2

Ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν 10-12 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά.

Βήμα 3

Ραντίζουμε με το balsamico, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε άλλα 2 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα κρατάμε σε ζεστό μέρος.

Βήμα 4

Εντωμεταξύ αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια και τα ψήνουμε με ελάχιστο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι ή γκριλιέρα για 4-8 λεπτά από κάθε πλευρά , ανάλογα τα γούστα. Τα βγάζουμε και τα φυλάμε σε ζεστό μέρος.

Βήμα 5

Ψήνουμε στο ίδιο σκεύος το χαλούμι σε δυνατή φωτιά.

Βήμα 6

Χαράσσουμε τα πιτοψωμάκια και μοιράζουμε το μείγμα λαχανικών. Ακουμπάμε από ένα φιλετάκι σε κάθε σάντουιτς και από μια φέτα χαλούμι. Σερβίρουμε αμέσως με ντοματίνια, πράσινη σαλάτα εποχής ή όπως προτιμάμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *