Loader

DIY μπάρες σοκολάτας με φιστίκια Αιγίνης και καρύδα

2013-08-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 5
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

5 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

*DIY =συντομογραφία του do it yourself (κάντο μόνος σου)

Συστατικά  

 

200gr.λευκή σοκολάτα

80gr.πραλίνα σοκολάτας ή γάλάκτος

1/3φλ.φιστίκια Αιγίνης χωρίς φλοιό

Ξύσμα ½ πορτοκαλιού

1/3φλ.καρύδα

1κ.σ.εβαπορέ

Οδηγίες

Βήμα 1

Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί. Εντωμεταξύ ψήνουμε σε ταψάκι στρωμένο με αλουμινόχαρτο την καρύδα λίγα λεπτά, με προσοχή γιατί αρπάζει γρήγορα. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και τα ρίχνουμε πάνω σε ένα κομμάτι λαδόκολλα. Το πιέζουμε να μην είναι πολύ χοντρό και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά περίπου να κρυώσει. Το σπάμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.