Loader

Dip ψητού σκόρδου με λιαστές ντομάτες

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

7σκελ.σκόρδο ολόκληρες με τη φλούδα

2κ.σ.λάδι

10λιαστές ντομάτες

1/4φλ.λευκό κρασί

200γρ.τυρί κρέμα

1φρέσκο κρεμμύδι

Αλατοπίπερο

80γρ.παρμεζάνα τριμμένη

Crackers ,κριτσίνια και διάφορα αλμυρά σνακ

Οδηγίες

Βήμα 1

Τυλίγουμε το σκόρδο σε ένα αλουμινόχαρτο με λίγο από το λάδι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει και το ξεφλουδίζουμε. Το ρίχνουμε στο multi μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε καλά. Το σερβίρουμε με διάφορα αλμυρά σνακ της αρεσκείας μας και το διατηρούμε στο ψυγείο για 4-5 μέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.