Loader

Cheesecake με αυγουλάκια Πασχαλινά και κουλούρια

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

200γρ.πασχαλινά κουλούρια θρυμματισμένα στο multi

100γρ.βούτυρο λιωμένο

300γρ.κρέμα γάλακτος

400γρ.τυρί κρέμα

150γρ.περίπου αυγουλάκια πασχαλινά  (ή σοκολατάκια με γέμιση)

120γρ.ζάχαρη άχνη

1βανίλια

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ. Κατόπιν χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη βανίλια και κατεβάζουμε το κάδο από το μίξερ. Ρίχνουμε σιγά σιγά ανακατεύοντας την σαντιγύ. Χτυπάμε στο multi λίγο λιγότερα από τα μισά αυγουλάκια και τα μεταφέρουμε και αυτά στο υπόλοιπο μείγμα. Ανακατεύουμε ελαφρά να πάνε παντού και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Τουλάχιστον 40 λεπτά. Απλώνουμε ομοιόμορφα σε φόρμα στρογγυλή που ανοίγει από το πλάι τα θρυμματισμένα κουλούρια και περιχύνουμε το βούτυρο να πάει σε όλα τα σημεία. Στρώνουμε ωραία την κρέμα μας και στολίζουμε τα υπόλοιπα αυγουλάκια στην κορυφή. Το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3 ώρες πριν το κόψουμε και το σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *