Loader

Carpaccio κολοκυθιών με ανθότυρο και μυρωδικά

2014-07-08
  • Servings: 2
  • Prep Time: 30λ
  • Ready In: 30λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

23/7/14

Carpaccio κολοκυθιών με ανθότυρο και μυρωδικά. Άλλη μια από τις πολλές  gourmet προτάσεις του ZannetCooks με τα πιο απλά υλικά της αγοράς, για να εντυπωσιάσουμε χωρίς κόπο.

zucchcarpaccio (1) zucchcarpaccio (5)

Ingredients

  • 2-3 μέτρια κολοκυθάκια (πράσινα και κίτρινα)
  • Αλατοπίπερο
  • Χυμός και ξύσμα ενός λεμονιού
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2-3 κουταλιές της σούπας ανθότυρο ή κατσικίσιο τυρί
  • 2 κουταλιές της σούπας chives ψιλοκομμένα
  • 1-2 κουταλιές της σούπας βασιλικός ή άνηθος ψιλοκομμένος
  • ¼ του φλιτζανιού σπόρια ροδιού

Method

Step 1

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε πολύ λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε μπολ με καπάκι. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε. Το φυλάμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά.

Step 2

Μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο ή μπολ και ραντίζουμε με το μισό λάδι. Διασκορπίζουμε το τυρί και τα μυρωδικά, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε με εξτρά πιπέρι αν θέλουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *