Loader

Brownies με μπανάνα και σοκολάτα βάφλα

2015-03-27
  • Μερίδες: 4-5
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

27/3/15

Brownies με μπανάνα και σοκολάτα βάφλα για γλυκές και απολαυστικές γευστικές στιγμές. Που και που νομίζω πως πρέπει να κακομαθαίνουμε λίγο τον εαυτό μας.

banwaflebrown (6) banwaflebrown (7)

Συστατικά

  • 1 ώριμη μπανάνα λιωμένη
  • 300gr. Κουβερτούρα
  • 120gr. Καστανή ζάχαρη
  • 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 60gr. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φλιτζάνι χοντροκομμένη σοκολάτα με βάφλα ή γκοφρέτες σοκολάτας ή πουράκια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τη σοκολάτα σε κατσαρολάκι και μόλις αρχίσει να λιώνει ρίχνουμε την μπανάνα και ανακατεύουμε. Μόλις ενωθεί καλά το μείγμα κατεβάζουμε από τη φωτιά και μετά από 4-5 λεπτά προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλεύρι, ανακατεύοντας διαρκώς.

Βήμα 2

Μεταφέρουμε σε τετράγωνο ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25-30 λεπτά.

Βήμα 3

Διασκορπίζουμε αμέσως μόλις το βγάλουμε από το φούρνο, την σοκολάτα με τη βάφλα ή ότι χρησιμοποιήσουμε και αφήνουμε να σταθεί για 5-6 λεπτά.

Βήμα 4

Σερβίρουμε το γλυκό ζεστό με παγωτό ή κρύο με σιρόπι της επιλογής μας. Διατηρείται φρέσκο τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο για 2-3 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *