Loader

Brownies με καραμέλα

2013-08-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 2:20 ω
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

125γρ.βούτυρο λιωμένο
3 αυγά
1 φλ.ζάχαρη
1/2φλ.κούπα κακάο σκόνη
1 1/2 κούπες κοινό αλεύρι
1παστέλι με φιστίκια θρυμματισμένο στο multi
1ζαχαρούχο γάλα
1/4φλ.τρούφα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το ζαχαρούχο , με το κουτάκι κλειστό, σε κατσαρόλα όρθιο και την γεμίζουμε με νερό να το καλύψει. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά αρκετά, εγώ το βάζω στο 5 ή 6, και το σιγοβράζουμε 1 ώρα και 45 λεπτά. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το αφήνουμε να κρυώσει. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπρίκι και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε την σκόνη κακάο, το αλεύρι και τελευταία το παστέλι. Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Το απλώνουμε να είναι ομοιόμορφο. Ψήνουμε σε ελαφρώς προθερμασμένο φούρνο στους 160? για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να είναι ελαφρώς σφιχτό όταν το αγγίζουμε. Το βγάζουμε από το φούρνο και καλύπτουμε την επιφάνεια με το ζαχαρούχο που έχει καραμελώσει. Πασπαλίζουμε με την τρούφα και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 . Το κόβουμε σε κομμάτια μακρόστενα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *