Loader

Ψητή πατατοσαλάτα με κρεμμύδια

2013-06-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

3Μικρές πατάτες πλυμένες καλά

2κρεμμύδια πλυμένα και καθαρισμένα από τα εξωτερικά φλούδια

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.δυόσμος φρέσκοα

Χυμός λεμονιού

100γρ.φέτα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Τυλίγουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες με αλουμινόχαρτο και τα ακουμπάμε σε ένα ταψάκι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 ώρα. Με μια πετσέτα μπορούμε να πιέσουμε την πατάτα να δούμε αν είναι μαλακή γιατί τα κρεμμύδια θα ψηθούν σίγουρα νωρίτερα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε σε κομμάτα. Τα βάζουμε σε βαθύ μπολ και διασκορπίζουμε από πάνω το δυόσμο και τη φέτα. Ραντίζουμε με το λάδι και το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *