Loader

Χοιρινό με πατάτες και θυμάρι στην κατσαρόλα

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

 

600γρ.χοιρινό κομμένο σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κλωνάρια θυμάρι, τα φύλλα του

1φλ.λευκό κρασί

1κρεμμμύδι τριμμένο

2πατάτες κομμένη σε μικρά κυβάκια

1λίτρο ζωμός κρέατος

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα ρηχή και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και μόλις γυαλίσει ελαφρά σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μισό ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει 30 λεπτά και προσθέτουμε τις πατάτες και τον υπόλοιπο ζωμό. Συνεχίζουμε το βράσιμο άλλα 30 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλισμένο με θυμάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *