Loader

Τονάκια με κόλιαντρο ginger & lime

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

2τονάκια, γύρω στο κιλό και τα 2 μαζί

Λάδι

Αλατοπίπερο

4κ.σ.soya sauce

2κ.γλ.ginger σκόνη

4σκελ.σκόρδο

1κ.σ.κόλιαντρος σκόνη

Χυμό και ξύσμα από 2 lime

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα ταψί ή βαθύ σκεύος τα ψάρια. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αν ψήσουμε τα ψάρια στο φούρνο περιχύνουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε και ελάχιστο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος με ένα κουτάλι περιχύνουμε από το ζουμί τα τονάκια για να μείνουν ζουμερά. Αν ψήσουμε τα τονάκια στην ψησταριά με ένα πινέλο αλείφουμε κάθε φορά την πλευρά του ψαριού όταν τα γυρίζουμε. Τα σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *