Loader

Τηγανητές μπρουσκέτες με σάλτσα κρεμμυδιών

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  


6φέτες μπαγιάτικο ψωμί
1κουτάκι μπύρα, 330ml
Λάδι για το τηγάνισμα
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
2κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2κ.σ.ελαιόλαδο
4κ.σ.ξύδι
3κ.σ.ζάχαρη
1/2κ.γλ.μπούκοβο
1/2φλ.χυμός ντομάτας
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε τα κρεμμύδια. Σβήνουμε με το ξύδι και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Συμπληρώνουμε ελάχιστο νεράκι και σιγοβράζουμε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα για περίπου 15 λεπτά. Βάζουμε το ψωμί σε ένα μπωλ και περιχύνουμε με την μπύρα. Ίσως να μην χρειαστεί όλη. Πρέπει να μουσκέψουμε καλά τις φέτες χωρίς να τις διαλύσουμε. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις τοποθετούμε σε πιατέλα και βάζουμε 1-2 κουταλιές από τη σάλτσα που ετοιμάσαμε. Πασπαλίζουμε με μαιντανό και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *