Loader

Τας κεμπάπ στο slow cooker

2015-11-09
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 6:00 ω
  • Έτοιμο σε: 6:30 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

9/11/15

Τας κεμπάμ στο slow cooker για να γίνει πιο κλασική η χρήση της συγκεκριμένης συσκευής.

slbeefredpot (1) slbeefredpot (3)

Συστατικά

  • ½ κιλό μοσχάρι τας κεμπάπ
  • 1 κουταλιά του γλυκού σκόρδο σκόνη
  • 1 κουταλιά του γλυκού νιφάδες κρεμμυδιού ή σκόνη
  • Αλατοπίπερο
  • 6 κόκκινες ή baby πατάτες
  • 1 φλιτζάνι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας
  • 1 κουταλιά της σούπας Worcestershire sauce
  • 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα της αρεσκείας μας
  • 1 κουταλιά του γλυκού θυμάρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε το σκόνη σκόρδου και κρεμμυδιού με αλατοπίπερο και το ρίχνουμε στο κρέας. Αλείφουμε με τα χέρια να πάει παντού.

Βήμα 2

Ζεσταίνουμε το μισό λάδι σε φαρδύ σκεύος και σοτάρουμε εκεί το κρέας να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Το βγάλουμε με τρυπητή κουτάλα και το φυλάμε στην άκρη. Διασκορπίζουμε στον πάτο του slow cooker τα φρέσκα κρεμμύδια και από πάνω τις πατάτες πλυμένες και κομμένες στη μέση.

Βήμα 3

Εντωμεταξύ ανακατεύουμε πολύ καλά σε ένα μπολ το υπόλοιπο λάδι με το θυμάρι, την Worcestershire sauce, την μουστάρδα, τον πελτέ και ½ φλιτζάνι νερό ή ζωμό. Ακουμπάμε το κρέας πάνω στα υπόλοιπα υλικά μέσα στο slow cooker και περιχύνουμε με το μείγμα πελτέ.

Βήμα 4

Σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε στο high για 5-6 ώρες. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με φρέσκια σαλάτα εποχής ή λευκό ρύζι για να διασκορπίσουμε επιπλέον σάλτσα από το σκεύος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *