Loader

Ριζότο με worcestershire sauce

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1 1/2φλ.ρύζι για πιλάφι
Βούτυρο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.πάπρικα
200ml κρέμα γάλακτος
1κ.σ.worcestershire sauce

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε το βούτυρο σε κατσαρολάκι να λιώσει και σωτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Όταν πήξει και δέσει η σάλτσα μας συμπληρώνουμε την Worcestershire sauce και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε το ρυζάκι μας περιχυμένο με τη σάλτσα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *