Loader

Πιλάφι με συκώτι

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2φλ.ρύζι
400γρ.συκώτι μοσχαρίσιο σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
3κ.σ. λάδι
1κ.γλ.ζάχαρη
1κ.γλ.κανέλα
1 ντομάτα τριμμένη
4κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε τα συκωτάκια με το κρεμμύδι και τον άνιθο. Ρίχνουμε την ντομάτα,αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να σιγοβράσει , περίπου 30 λεπτά . Ρίχνουμε το ρύζι , συμπληρώνουμε νερό και βράζουμε άλλα 15 λεπτά. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε λίγο ακόμα άνιθο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *