Loader

Πικάντικος γαύρος στο φούρνο

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1/2κιλό γαύρος καθαρισμένος
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νο
1 καυτερή πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
2κ.σ.μηλόξιδο
2κ.σ.ζάχαρη καστανή
Αλατοπίπερο
4κ.σ.λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Πολτοποιούμε στο multi την καυτερή πιπεριά, την κόκκινη πιπερια μαζί με το μηλόξιδο και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε αυτό το μείγμα στο κατσαρολάκι και αφήνουμε να βράσει περίπου 10 λεπτάκια. Αλατοπιπερώνουμε , ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Απλώνουμε τον γαυρό μέσα σε ένα ταψάκι, τον έναν δίπλα στον άλλον και περιχύνουμε με τη σαλτσούλα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *