Loader

Πικάντικη γαλοπούλα με σόγια

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

2μπούτια γαλοπούλας
Λάδι
Αλαοπίπερο
1/3φλ.σόγια σος
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
Λίγο κορν φλάουρ
1/2φλ.λευκό κρασί
Χυμό 2 λεμονιών

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα μπουτάκια στη γάστρα και τα πασπαλίζουμε με το κορν φλάουρ. Διασκορπίζουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και ρίχνουμε τη σόγια, το λάδι και λίγο νερό. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 220C για 1 ώρα και 30 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με πουρέ ή πατάτες τηγανιτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *