Loader

Πατατόσουπα λεμονάτη με ψητές πιπεριές

2013-07-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

3πιπεριές Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νες

1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο

2κ.γλ.κύμινο

3μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.κόλιαντρο σκόνη

3φλ.ζωμός λαχανικών

Χυμό 1 λεμονιού

1μεγάλο καρότο κομμένο σε ροδέλες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα καρότα και τις πατάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο και τον κόλιαντρο. Αφήνουμε να σιγοβράσει 20 λεπτά και στο μισό ρίχνουμε τις πιπεριές. Αφού κρυώσει λίγο μεταφέρουμε στο multi την μισή και την πολτοποιούμε. Την ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το χυμό λεμονιού να πάρει μια βράση και κλείνουμε το μάτι. Την σερβίρουμε ζεστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *