Loader

Πατατόπιτα της στιγμής

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

3 πατάτες κομμένες για τηγάνισμα *

1/2 κρεμμύδι & 1/2 ντομάτα ψιλ/να

3 φέτες ζαμπόν

1/2 ποτήρι γάλα

2 αυγά χτυπημένα

1φλ.γκούντα τριμμένο

ελαιόλαδο

αλατοπίπερο    πάπρικα(προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Λαδώνω ένα πυρεξάκι και αδειάζω μέσα τα υλικά μου όλα ανακατεμένα εκτός από το τυράκι. Περιχύνω με ελάχιστο λαδάκι ακόμα και πασπαλίζω με πάπρικα. Τα βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180c για 20-25 λεπτά.Πασπαλίζω με το γκούντα και φουρνίζω για άλλα 10 λεπτά. Καλή σας επιτυχία! Tips: *Με τις πατατούλες που είχα καθαρίσει την προηγούμενη μέρα για να τηγανίσω και τελικά δεν τηγάνισα ποτε....έγινε θαύμα μεζεδάκι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *