Loader

Πίτσα με σπανάκι και φέτα σε σφολιάτα

2013-06-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1φύλλο σφολιάτας

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.σπανάκι φρέσκο χοντροκομμένο

2/3φλ.φέτα θρυμματισμένη

3κ.σ.κέτσαπ

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1φλ.μοτσαρέλα τριμμένη

1ντομάτα κομμένη σε φέτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί και στρώνουμε μέσα το φύλλο κόβοντας ότι περισσεύει. Αλείφουμε με την κέτσαπ και διασκορπίζουμε από πάνω το σπανάκι, την ντομάτα, το κρεμμύδι, τη φέτα και αλατοπιπερώνουμε. Σκεπάζουμε με τη μοτσαρέλα και γυρνάμε τις άκρες της σφολιάτας προς τα μέσα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Την αφήνουμε να κάτσει λίγο , την κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *