Loader

Ομελέτα φούρνου με πράσα και ανθότυρο

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

4αυγά

1μεγάλο πράσο κομμένο σε ροδέλες

½ φλ.ανθότυρο θρυμματισμένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.μανιτάρια κομμένα σε φέτες

Λίγη φρυγανιά τρίμμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε τα αυγά και τα μεταφέρουμε σε ταψάκι ελαφρά λαδωμένο και πασπαλισμένο με φρυγανιά. Βάζουμε τα πράσα και τα μανιτάρια για 1-2 λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι να μαλακώσουν. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε πάνω στα αυγά μαζί με το ανθότυρο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά περίπου. Την κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *