Loader

Ομελέτα γεμιστή με ανθότυρο και μυρωδικά

2013-07-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

4αυγά χτυπημένα

Λάδι για το τηγάνι

1/2φλ.ανθότυρο θρυμματισμένο

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.πάπρικα

1/2κ.γλ.ρίγανη

1/2κ.γλ.δυόσμος ξερός

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ανθότυρο με το αλατοπίπερο, το δυόσμο, την πάπρικα και τη ρίγανη. Ανακατεύουμε τα αυγά με λίγο αλατοπίπερο και ψήνουμε την ομελέτα πρώτα από την μια μεριά. Την γυρίζουμε προσεχτικά από την άλλη πλευρά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Απλώνουμε στην μια άκρη το μείγμα ανθότυρου και ψήνουμε μέχρι να αρχίζει να μαλακώνει . Κλείνουμε την ομελέτα στη μέση και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *