Loader

Ντομάτες γεμιστές με πλιγούρι καλαμπόκι και φέτα

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

4μεγάλες ντομάτες καθαρισμένες από το εσωτερικό τους και σουρωμένες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1 ½ φλ.πλιγούρι μουλιασμένο και στραγγισμένο

1κρεμμύδι ψιλ/νο

Χυμό 1 λεμονιού

1/2κ.γλ.κύμινο

15ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι ψιλ/νες

1/2φλ.φέτα θρυμματισμένη

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Μόλις γυαλίσει κλείνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, το καλαμπόκι, τις ελιές, το κύμινο, το αλατοπίπερο και τέλος τη φέτα, Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε με αυτό τις ντομάτες. Τις τοποθετούμε σε ταψάκι με το καπάκι τους. Ραντίζουμε με λίγο λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε νερό να καλύψει τουλάχιστον το μισό τους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό ή χλιαρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *