Loader

Ναπολεόν με πιπεριές Φλωρίνης

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

150γρ.πιπεριές Φλωρίνης από βάζο κομμένες στη μέση κατά μήκος
100γρ.μανιτάρια σε φέτες
9-10ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι ψιλ/νες
4φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
200γρ.κατσικίσιο τυρί
2κ.σ.πέστο ανακατεμένο με λάδι ώστε να ρευστοποιηθεί

Οδηγίες

Βήμα 1

Στρώνουμε σε 4 μικρά ράμεκιν(αν δεν έχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπωλάκια) με πλαστική μεμβράνη. Τοποθετούμε στο πάτο από 1 φύλλο βασιλικού. Στην συνέχεια αρχίζουμε τις στρώσεις από υλικά. Πρώτα πιπεριά, μετά λίγο κατσικίσιο τυρί, έπειτα λίγα μανιτάρια και τέλος λίγες ελιές μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά. Κάθε φορά που φτιάχνουμε μια στρώση πιέζουμε ελαφρά με το πιρούνι. Τέλος για να σερβίρουμε ξεφορμάρουμε τα ναπολεόν με προσοχή σε 4 πιάτα και περιχύνουμε με το πέστο που έτοιμάσαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *