Loader

Μπριζόλες χοιρινές με γλάσο από balsamico και λεμόνι

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

4 χοιρινές μπριζόλες καρέ
2φλ.balsamico
Το χυμό 3 λεμονιών
1/2φλ.μαύρη ζάχαρη
2κ.γλ.τζίντερ σκόνη
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τις μπριζόλες και βράζουμε μέχρι να συμπυκωθούν στο ? της αρχικής ποσότητας και να αποκτήσουμε ένα πικάντικο γλάσο. Τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ταψί, ρίχνουμε το μισό από το γλάσο που ετοιμάσαμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 ώρα, αλείφοντας κατά διαστήματα με το υπόλοιπο γλάσο. Σερβίρουμε με ρίχνοντας από πάνω κουταλιές από το γλάσο που περίσσεψε στο ταψί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *