Loader

Μπριζόλες στο αλουμινόχαρτο

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 1:10 ω
  • Έτοιμο σε: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 5
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

5 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

4μπριζόλες χοιρινές λαιμού
Λάδι
Αλατοπίπερο
3σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1κ.γλ.ρίγανη
1κ.γλ.θυμάρι
2κ.σ.μουστάρδα
1ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε 2 μεγάλα φύλλα αλουμινόχαρτου το ένα πάνω στο άλλο μέσα σε ταψί και τοποθετούμε μέσα τις μπριζόλες μας. Σκορπίζουμε τις σκελίδες σκόρδου. Ανακατεύουμε στο multi το λάδι, με το κρασί, τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και το θυμάρι και περιχύνουμε με αυτό τις μπριζόλες. Κλείνουμε καλά το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 220C για 1 ώρα. Έπειτα ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 10 λεπτάκια στον αέρα να πάρουν χρώμα οι μπριζόλες και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *