Loader

Μοσχάρι λεμονάτο με κύμινο και κανέλα

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

800γρ.μσχάρι κομμένο σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 2 λεμονιών
2ξυλαράκια κανέλας
1κ.γλ.κύμινο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε βαθιά κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρέας καλά απ’ όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε νερό όσο να καλύψει το κρέας. Προσθέτουμε τα ξυλαράκια κανέλας και το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε περίπου 1 μισή ώρα και σερβίρουμε με πουρέ καρότου, πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *