Loader

Μαρούλι με ξερά σύκα και σαλάμι αέρος

2013-06-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2φλ.μαρούλι ψιλ/νο
2φέτες σαλάμι αέρος με πάπρικα
3κ.σ.μυζήθρα χοντροτριμμένη
2κ.σ.καρύδια
3σύκα ξερά κομμένα στη μέση
Λάδι
Αλατοπίπερο
Balsamico
1/2ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο λάδι και ρίχνουμε μέσα τα σύκα. Σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε στη φωτιά 3-4 λεπτά να μαλακώσουν. Βάζουμε το μαρούλι σε σαλατίερα και ρίχνουμε από πάνω τα καρύδια, το σαλάμι, τα σύκα και την μυζήθρα. Σε βάζο με καπάκι ανακατεύουμε το λάδι με το ξύδι και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα μας. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *