Loader

Μανιταροριζότο με καστανό ρύζι

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1φλ.καστανό ρύζι

1κ.σ.βούτυρο ή μαργαρίνη

Αλατοπίπερο

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

1/2συσκευασία στιγμιαία μανιταρόσουπας

4φλ.ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε 2φλ.ζωμό να πάρει βράση και ρίχνουμε το ρύζι. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε τη σούπα με τον υπόλοιπο ζωμό. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το ζωμό σιγά σιγά κάθε φορά που τον απορροφάει μέχρι να τελειώσει. Στο τέλος κλείνουμε το μάτι, ρίχνουμε ½ κουταλιά της σούπας βούτυρο ,ανακατεύουμε και αφήνουμε 10 λεπτά να σταθεί. Σερβίρουμε το ριζότο ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *