Loader

Κοτόπουλο κοκκινιστό με βασιλικό και πράσινες ελιές

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένο σε λουρίδες
1κρεμμύδι ψιλ/νο
1 σκελ. Σκόρδο ψιλ/νη
1 ποτ. Λευκό κρασί
Αλατοπίπερο
2 φλ.χυμός ντομάτας
1κ.σ. βασιλικός ψιλ/νος
3κ.σ.λάδι
2κ.σ. πράσινες ελιές ροδέλες

Οδηγίες

Βήμα 1

Σωτάρουμε το κοτοπουλάκι στο λάδι να πάρει λίγο χρώμα. Ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε να ροδίσουν και αυτά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη σάλτσα μας και λίγο νεράκι.Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον βασιλικό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν τουλάχιστον 40 λεπτά. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα προσθέτουμε και τις ελιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *