Loader

Καρυδάτη μελιτζανοσαλάτα

2013-07-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2μελιτζάνες φλάσκες
Βούτυρο για επάλειψη
Λάδι
Ξύδι
3κ.σ.καρύδια
1σκελ.σκόρδο
1/3φλ.φέτα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τις μελιτζάνες κομμένες στη μέση μέσα σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο. Τις αλείφουμε με βούτυρο, κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο γκριλ για 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι μελιτζάνες. Μόλις ψηθούν τους αφαιρούμε την φλούδα και το μεταφέρουμε στο multi μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Τα χτυπάμε καλά μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μέιγμα σαν αλοιφή. Το μεταφέρουμε σε μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *