Loader

Γρήγορος αρακάς με μοσχαρίσια λουκάνικα

2013-07-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1/2φλ.λάδι

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες

2λουκάνικα μοσχαρίσια ή άλλο πικάντικο της αρεσκείας μας

1πιπεριά , ότι χρώμα έχουμε, κομμένη σε λωρίδες

1φλ.αρακάς

1 ½ φλ.ζωμός λαχανικών

Αλατοπίπερο

Ψιλοκομμένος μαϊντανός ψιλ/νος

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο. Προσθέτουμε τον αρακά, την πιπεριά και τα λουκάνικα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε το ζωμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε το φαγητό μέχρι να μελώσει η σαλτσούλα, περίπου 30 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με μπόλικο φρεσκοκομμένο μαϊντανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *