Loader

Ανοιχτά σάντουιτς με χοιρινό και κρεμμύδι

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

4χοντρές φέτες ψωμί
4φέτες χοιρινού (από ψητό που μας περρίσσεψε)
1 κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες
4κ.σ.balsamico
2κ.σ.κρέμα γάλακτος
2κ.σ.Lemongrass από βαζάκι(λεμονόχορτο)
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
Αλατοπίπερο
Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο λαδάκι και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Ραντίζουμε με το ξύδι και τα αφήνουμε να καραμελώσουν και να ξανθύνουν. Βάζουμε τις φέτες του ψωμιού στο φούρνο αφού τους ρίξουμε λίγο λαδάκι και αλατάκι και τα ψήνουμε να φρυγανιστούν. Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το lemongrass. Βάζουμε σε αντικολλητικό και τα κομμάτια του κρέατος να πάρουν χρώμα. Για το σερβίρισμα τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα πιάτο και τις ραντίζουμε με το μείγμα της κρέμας γάλακτος. Τοποθετούμε σε κάθε φέτα λίγα κρεμμυδάκια και από πάνω τις φετούλες από το κρέας. Πασπαλίζουμε με τον μαιντανό, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο κρέμα γάλακτος ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *