Loader

Ψητά spring rolls με λαχανοσαλάτα που περίσσεψε

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Εγώ έβαλα τη ζεστή χειμωνιάτικη σαλάτα με σόγια και κέτσαπ ,που βρίσκεται στην κατηγορία σαλάτες του site.

Συστατικά  

 

5-6φύλλα κρούστας κομμένα στη μέση

1 ½ -2φλ.λαχανοσαλάτα που περισσέψε*

1κρόκος αυγού χτυπημένος

2κ.σ.γάλα

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Στραγγίζω τη σαλάτα από περιττά ζουμιά. Σοτάρω σε αντικολλητικό τηγάνι αν έχει επιπλέον υγρά και την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Γεμίζουμε κάθε φυλλαράκι με 1 κουταλιά της σούπας από τη σαλάτα και την κάνουμε ρολό κλείνοντας τις άκρες προς τα μέσα λίγο πριν την μέση του τυλίγματος. Ανακατεύουμε τον κρόκο με το γάλα και αλείφουμε το κλείσιμο του ρολού για να μην ανοίξει. Το ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα με το κλείσιμο προς τα κάτω. Κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Τέλος αλείφουμε όλα τα ρολά με το μείγμα αυγού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε ζεστά σκέτα ή με κάποια σαλτσούλα γλυκόξινη, έτοιμη ή σπιτική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *