Loader

Ψητά chips παντζαριού

2015-03-23
  • Yield: 1 μπολ
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 60λ
  • Ready In: 1:15 ω
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

23/3/15

Ψητά chips παντζαριού, οικονομικά, υγιεινά και πανεύκολα. Εναλλακτική λύση για όσους δεν εντάσσουν τα λαχανικά στην καθημερινή τους διατροφή.

beetchips (1) beetchips (3)

Ingredients

  • 10-15 μέτρια παντζάρια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο φρεσκοτριμμένο

Method

Step 1

Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες με μαχαίρι ή ειδικό εργαλείο.

Step 2

Τα απλώνουμε το ένα δίπλα στο άλλο σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για 1 ώρα περίπου ανάλογα πόσο λεπτές φέτες τα έχουμε κόψει, ανακατεύοντας τα ελαφρά στο ενδιάμεσο του χρόνου για να μην καούν. Σερβίρουμε αμέσως ή φυλάμε σε αεροστεγές σκεύος για περισσότερες ημέρες.

Κατηγορία Συνταγής: , , , , , Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *