Loader

Ψητά chips παντζαριού

2015-03-23
  • Ποσότητα: 1 μπολ
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:15 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

23/3/15

Ψητά chips παντζαριού, οικονομικά, υγιεινά και πανεύκολα. Εναλλακτική λύση για όσους δεν εντάσσουν τα λαχανικά στην καθημερινή τους διατροφή.

beetchips (1) beetchips (3)

Συστατικά

  • 10-15 μέτρια παντζάρια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο φρεσκοτριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες με μαχαίρι ή ειδικό εργαλείο.

Βήμα 2

Τα απλώνουμε το ένα δίπλα στο άλλο σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για 1 ώρα περίπου ανάλογα πόσο λεπτές φέτες τα έχουμε κόψει, ανακατεύοντας τα ελαφρά στο ενδιάμεσο του χρόνου για να μην καούν. Σερβίρουμε αμέσως ή φυλάμε σε αεροστεγές σκεύος για περισσότερες ημέρες.

Κατηγορία Συνταγής: , , , , , Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *