Loader

Ψητά ανοιχτά σάντουιτς

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2 χοντρές φέτες ψωμιού
Λάδι αλατοπίπερο
1/2φλ.γκούντα τριμμένο
1/2κρεμμύδι τριμμένο
Πιπέρι καγιέν
1 αυγό χτυπημένο
1 ντομάτα μικρή ψιλ/νη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το ψωμί σε ταψάκι και ραντίζουμε με λίγο λάδι. Τις ψήνουμε 5 λεπτά στο γκριλ. Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το τυρί, το κρεμμύδι.το αλατοπίπερο, το καγιέν, το αυγό και τη ντομάτα. Βγάζουμε το ψωμί από το φούρνο και απλώνουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε άλλα 10 λεπτά στο γκριλ στους 180C ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *