Loader

Ψαρονέφρι με μυρωδικά της Ζαννέτ

2015-07-23
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 2:00 ω
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

23/7/15

Ψαρονέφρι με μυρωδικά της Ζαννέτ για σήμερα. Ένα πιάτο που σας παρουσιάζω με μεγάλη χαρά γιατί το τίμησε δεόντως ο άντρας μου, έβαλα μέσα πολύ αγάπη και χωρίς πολύ κόπο. Έξυπνο και σπιτικό φαγητό μόνο στο ZannetCooks.gr

tenderloinzan (3) tenderloinzan (5)

Συστατικά

  • ½ κιλό ψαρονέφρι
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας θυμάρι
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας καπνιστή πάπρικα
  • 1 ½ κουταλιά του γλυκού σκόρδο σκόνη
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το θυμάρι, την πάπρικα, το σκόρδο και το αλατοπίπερο.

Βήμα 2

Αλείφουμε με αυτό το κρέας, με τα χέρια μας να πάει παντού. Το βάζουμε σε ένα σακουλάκι ή σε διαφανή μεμβράνη και το φυλάμε στο ψυγείο 1-2 ώρες, προαιρετικά.

Βήμα 3

Ζεσταίνουμε το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και ακουμπάμε μέσα το ψαρονέφρι σε δυνατή φωτιά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και να θωρακιστεί. Το μεταφέρουμε σε αντικολλητικό ταψάκι και το ψήνουμε στους 200C για 15-17 λεπτά.

Βήμα 4

Το βγάζουμε σε πιατέλα και το κόβουμε σε φέτες. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και τα υγρά από το σκεύος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *