Loader

Ψαρονέφρι με λιαστή ντομάτα

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4φιλέτα ψαρονέφρι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
10λιαστές ντομάτες στραγγισμένες
1κ.γλ.θυμάρι ξερό
1κ.γλ.δυόσμος ξερός

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό και ρίχνουμε τα φιλέτα να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε τα μυρωδικά και ρίχνουμε τις λιαστές ντομάτες. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και σιγοψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να απορροφηθούν τα υγρά, περίπου 30 λεπτά. Σερβίρουμε με πουρέ ή πατάτες σε ότι μορφή προτιμάμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *