Loader

Ψάρι σύβραση

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

600γρ.μπακαλιάρος ή γαλέος  ή κάποιο ψάρι για σούπα της προτίμησης σας
2μεγάλες πατάτες κομμένες σε φέτες
2μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
3καρότα κομμένα κατά μήκος σε φέτες
1/2ματσάκι σέλινο χοντροκομμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα σε στρώσεις, τα κρεμμύδια, τις πατάτες, τα καρότα και το σέλινο. Από πάνω τοποθετούμε το ψάρι μας. Εγώ έβαλα μπακαλιάρο τον οποίο έκοψα σε ροδέλες. Ρίχνουμε λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε νεράκι μέχρι όσο να καλύφτουν τα λαχανικά. Μόλις πάρουν μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε 20 λεπτά. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το βράσιμο άλλα 20 λεπτά. Σερβίρουμε τα λαχανικά μαζί με κομμάτια ψαριού, περιχυμένο με το ζουμάκι της κατσαρόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *