Loader

Χυλοπίτες με φέτα της Ζαννέτ

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

400γρ.χυλοπίτες
20ντοματίνια ολόκληρα
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2λίτρο ζωμό κοτόπουλου
1/2φλ.κόκκινο κρασί
200γρ.φέτα θρυμματισμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα ντοματίνια ώστε να μαλακώσουν . Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τις χυλοπίτες και το ζωμό λίγο λίγο κάθε φορά που τον απορροφάει. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 15 λεπτά, ώστε να είναι al dente οι χυλοπίτες. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό προσθέτοντας από πάνω μπόλικη φέτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.