Loader

Χταπόδι ξυδάτο της πεθεράς μου

2013-07-22
  • Prep Time: 20λ
  • Cook Time: 50λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

xtapodikrasato (3)

Συστατικά  

1κιλό χταπόδι ολόκληρο

1φλ.λάδι

1φλ.ξύδι

Method

Step 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα. Πρέπει ίσα ίσα το λάδι και το ξύδι να καλύπτουν το χταπόδι. Το σιγοψήνουμε περίπου 50 λεπτά. Αν χρειαστεί βάζουμε ελάχιστο νερό. Το κόβουμε σε κομμάτια και το σερβίρουμε με τη σάλτσα από την κατσαρόλα. Τρώγεται ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας ή κρύο σαν μεζές για ούζο.

Χταπόδι ξυδάτο της πεθεράς μου

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *