Loader

Χταποδομεζές

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ
1χταπόδι περίπου 800γρ.
2κ.σ.ξύδι
1φλ.λευκό κρασί
2φύλλα δάφνης
1κ.σ.κόκκοι μπαχάρι
1κλωνάρι δενδρολίβανο
1μικρό κρεμμύδι ολόκληρο
1κ.σ.κόκκοι πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Λάδι
Ξύδι λευκό
1κ.σ.ρίγανη
3σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1πρέζα αλάτι χοντρό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε το χταπόδι με όλα τα υλικά για το βράσιμο και μπόλικο νερό. Μόλις μαλακώσει το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε κομμάτια. Το μεταφέρουμε σε μπολ με όλα τα υλικά για τη συντήρηση και το διατηρούμε μέχρι να το σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *