Loader

Χορτοφαγικά μακαρόνια ογκρατέν

2013-05-29
  • Servings: 2
  • Prep Time: 20λ
  • Cook Time: 40λ
  • Ready In: 60λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά


200γρ.σπαγγέτι Νο6
1κρεμμύδι ψιλ/νο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
1ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
1/φλ.ντοματάκια κονσέρβας πολτοποιημένα
1/2φλ.σέλινο ψιλ/νο
1μεγάλο καρότο τριμμένο
1 1/2φλ.γκούντα τριμμένο

Method

Step 1

Βάζουμε λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τον άνιθο, το σέλινο και το καρότο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις απορροφηθεί λίγο προσθέτουμε τα ντοματάκια, το αλατοπίπερο και ελάχιστο νεράκι. Θέλουμε να βράσουν και να μαλακώσουν τα υλικά μας και να μείνουν με το λαδάκι τους.

Step 2

Εντωμεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύουμε τη σαλτσούλα μας με τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε σε ένα πυρεξάκι. Από πάνω πασπαλίζουμε το τυρί να πάει παντού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσει το τυράκι μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *