Loader

Χοιρινό “Χανουμάκι” Μήλου

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2 μεγάλες μελιτζάνες
1/2 κιλό χοιρινό
1 πιπεριά πράσινη
1 καρότο
2 κρεμμύδια
2 σκελ. Σκόρδο
λίγο σέλινο
ντομάτα φρέσκια
μπούκοβο
αλατοπίπερο

1 φλ.φέτα

1/2 ποτήρι κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε τη μελιτζάνα στη μέση, την αδειάζουμε λίγο και την ψήνουμε στο φούρνο. Κατόπιν τη γεμίζουμε με χοιρινό που τσιγαρίσαμε πρώτα στην κατσαρόλα με τα λαχανικά και όλα τα μπαχαρικά μας και σβήσαμε με λευκό κρασί. Προσθέτουμε λίγη φέτα και ξαναψήνουμε στο φούρνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *