Loader

Χοιρινό με μήλα και δενδρολίβανο στο slow cooker

2015-05-10
  • Μερίδες: 3-4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 7:00 ω
  • Έτοιμο σε: 7:10 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

10/5/15

Χοιρινό με μήλα και δενδρολίβανο στο slow cooker γιατί σήμερα είναι τα γενέθλια μου και το σπίτι της ZannetCooks επιβάλλεται να έχει γιορτινό φαγητό. Χωρίς πολύ κόπο όμως, όπως θα διαπιστώσετε θα μου μείνει άπλετος χρόνος για την σημαντική αυτή μέρα. Χρόνια πολλά σε όλα τα Ταυράκια!

slporkappleros (1) slporkappleros (2)

Συστατικά  

800gr. Χοιρινό με κόκαλο

½ φλιτζάνι ζωμός

3-4 κλαράκια δενδρολίβανο

1 κουταλιά του γλυκού ξερός βασιλικός

1-2 λεμόνια κομμένα στη μέση ή στα 4

Αλατοπίπερο

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή πικάντικο αλάτι LINK φοκάτσια στυλ caprese

2 μήλα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Ακουμπάμε το κρέας στο πάτο του slow cooker και τριγύρω τα λεμόνια, το δενδρολίβανο και τα μήλα. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τον βασιλικό και ραντίζουμε με το λάδι και το ζωμό.

Βήμα 2

Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε στο high για 7 ώρες Αφαιρούμε τα λεμόνια και σερβίρουμε με μήλα και σάλτσα από το σκεύος και ότι άλλο συνοδευτικό μας αρέσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *