Loader

Χοιρινές μπριζόλες με γάλα και δενδρολίβανο

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:15 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4χοιρινές μπριζόλες λαιμού
2κ.σ.βούτυρο
Αλατοπίπερο
2κλαράκια φρέσκο δενδρολίβανο
2 1/2φλ. γάλα φρέσκο
1κρεμμύδι τριμμένο
1σκελ.σκόρδο λιωμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Λιώνουμε το βούτυρο σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με το κρέας. Το αφήνουμε να ροδίσει από όλες τις πλευρές και ρίχνουμε το γάλα. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και ρίχνουμε το δενδρολίβανο. Σιγοβράζουμε περίπου 2 ώρες. Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα και το τοποθετούμε σε πιατέλα. Το ζουμί που μένει μέσα από το γάλα το μεταφέρουμε στο multi, το πολτοποιούμε και περιχύνουμε με αυτό το κρέας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *