Loader

Χοιρινά φιλετάκια με μήλα και δαμάσκηνα

2013-07-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

4χοιρινά φιλετάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

2μήλα κομμένα σε κυβάκια

15 δαμάσκηνα ξερά ολόκληρα

1/4φλ.κονιάκ

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2 ½ φλ.ζωμός κρέατος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια πλατιά κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα φιλετάκια να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε τα μήλα και τα δαμάσκηνα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει 30-35 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Τα σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό της αρεσκείας μας, εμένα μου αρέσει με φρέσκα τορτελίνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.