Loader

Χειμωνιάτικο χοιρινό με λάχανο

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1μέτριο λάχανο χοντροκομμένο

1φλ.χυμός ντομάτας

1κ.γλ.μπούκοβο

Χυμός 1 λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε κατσαρόλα με λάδι σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Τοποθετούμε μέσα στην κατσαρόλα ανάμεσα από το κρέας το λάχανο και ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, το χυμό λεμονιού και χλιαρό νεράκι να καλύψει τα υλικά μας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 40 λεπτά , ελέγχοντας στη διάρκεια του μαγειρέματος μήπως χρειάζεται επιπλέον νερό. Σερβίρουμε το χοιρινό ζεστό μαζί με το λάχανο και μπόλικη σαλτσούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.