Loader

Χαλβαδοπιτάκια της Καθαρά Δευτέρας

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

6φύλλα κρούστας
300γρ.χαλβά του μπακάλη με αμύγδαλα
1/2φλ.σπορέλαιο
Κανέλα και άχνη για το πασπάλισμα
2κ.σ.κανέλα για τη γέμιση
1/3φλ.σταφίδες μαύρες ή ξανθές (ότι έχετε)

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χαλβά θρυμματισμένο με τις σταφίδες και τις 2 κουταλιές κανέλα. Κόβουμε τα φύλλα στα 6 και άνα 3 γεμίζουμε με κουταλιές από το μείγμα. Με ένα πινέλο κλείνουμε την άκρη με λίγο λάδι. Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180c για 30 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *