Loader

Φτερούγες κρασάτες με κρούστα 3 πιπεριών

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

800γρ.φτερούγες
2φλ.φρυγανιά τρίμμα
1κ.σ. μαύρο πιπέρι σε κόκκους
1κ.σ.κόκκινο πιπέρι σε κόκκους
1κ.σ.πράσινο πιπέρι σε κόκκους
1κ.σ.κύμινο
1κ.σ.πιπέρι καγιέν
Αλατοπίπερο
1 ποτήρι κόκκινο κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ εκτός από το κρασί. Πασπαλίζουμε καλά τις φτερούγες και τις βάζουμε σε ταψάκι. Περιχύνουμε με το κρασί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *